Tiparituri

Ambalaje Online vine in ajutorul clientilor cu o gama de materiale de promovare remarcabile: afise, flyere, cataloage, mape, brosuri, reviste, pliante, carti de vizita, bannere, obiecte promotionale, etc.

Alege modelul care ti se potriveste din urmatoarele categorii:

Postere

postere1

Afisele publicitare sunt printre cele mai eficiente materiale de promovare pentru o companie. Ambalaje Online va ofera o gama larga de postere, in diferite formate de la A0 la A4 cu o calitate a imprimarii garantata, pe diferite suporturi de hartie in functie de preferintele dvs.

Pliante

pliante

Pliantele reprezinta o buna alegere atunci cand doresti sa-ti promovezi oferta de servicii in amanunt.
Realizam pliante in format deschis si inchis A3, A4, A5 sau A6 de tip fereastra, simplu sau triptic.

Mape

mape

Mapele sunt materiale de promovare esentiale. Ofertele, documentele, prezentarile, contractele si proiectele tale, prezentate intr-o mapa personalizata, vor avea un cu totul alt impact!
Ambalaje Online va poate realiza mape de prezentare personalizate cu sau fara buzunar, cu sau fara burduf. Mapele pot fi printate pe o singura fata sau fata/verso, color sau alb-negru.

Foi antet

foi-antet

O foaie cu antet poate reprezenta un factor foarte important in mediu de afaceri dar si in scopuri personale. In ceea ce priveste dimensiunea foilor, la aceste materiale de promovare se utilizeaza formatul A4 (standard) sau uneori pot fi printate si in format A5, exceptie fiind dimensiunile personalizate dupa cerintele clientului. Colile cu antet sunt realizate pe hartie de calitate superioara.

Carti de vizita

carti-vizita

In cele mai multe cazuri, primul contact al unui posibil partener de afaceri cu o firma il reprezinta cartea de vizita.
Ambalaje Online realizeaza carti de vizita color si alb-negru, simpla si dubla fata, standard si atipice, din cartoane cat si cartoane speciale.

Felicitari

felicitari

Realizam o gama variata de felictari pentru diverse ocazii, in formate standard sau unicat, personalizate dupa cerintele clientului,  fie pe hartie mata sau lucioasa, color sau alb-negru.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.